bootstrap slideshow



Poprawiny

Menu do samodzielnej kompozycji

Zupy
8 PLN za osobę

* Barszcz jacentowski
* Zalewajka
* Żurek
* Kwaśnica
* Rosół z makaronem

Danie główne
20 PLN za osobę

* Szwajcar z ziemniakami zapiekanymi i zestawem surówek
* Filet po sandomiersku z jabłkiem i żurawiną podany z ziemniakami zapiekanymi i zestawem surówek
* Schab Wędrowniczka na kapuście zasmażanej z ziemniakami zapiekanymi okraszonymi boczkiem
* Drobiowa rozkosz z ziemniakami z wody i kolorową surówką
* Sakwa Gajowego serwowana z kaszą pęczak i buraczkami
* Dorsz w panko z ryżem i gotowanymi warzywami

Desery
10 PLN za osobę

* Lody na jabłkach prażonych
* Szarlotka z gałką lodów i bitą śmietaną
* Tiramisu w pucharku
* Pucharek lodowy

Bufet słodki
15 PLN za osobę

* Ciasta ( trzy rodzaje do wyboru): szarlotka, sernik, czekoladowiec, cytrynowiec, jaglane,
* Desery Panna Cotta
*- Owoce garnirowane

Zimne przekąski
30 PLN za osobę

* Półmisek mięs pieczonych,
* Śledzie w trzech odsłonach,
* Sałatki: sałatka brokułowa z fetą, sałatka tortelini
* Galantyna w sosie tatarskim

Soki, napoje gazowane i napoje gorące według wykorzystania
* sok jabłkowy 8 PLN / dzbanek,
* sok pomarańczowy 8 PLN / dzbanek,
* woda 5 PLN / dzbanek,
* pepsi 0,85l / 7 PLN
* mirinda, 7UP  0,5l / 6 PLN
* kawa 4 PLN
* herbata 3 PLN